- Advertisement -

archiveхуманитарец

Правда

Документарен филм за Австријката која спасила 15.336 српски деца за време на Втората Светска Војна

Во рамките на програмата на Пулскиот филмски фестивал се одржа светската премиера на драмата "Дневникот на Дијана Будисављевиќ" во режија...