Макпрогрес хуманитарна кампања „Растеме заедно за детство со насмевки“ на Винчини и СОС Детско село

Макпрогрес, компанија која ги следи светските иновативни начини за донаторство оваа година реализираше хуманитарна кампања за обезбедување на средства за

Прочитај повеќе