Се бара оданочување на најбогатите, за време на пандемијата заработиле 26 трилиони долари

Британската хуманитарна организација „Оксфам“ повика на итна акција за борба против глобалната економска нееднаквост во ерата по ковид-19, откако беше

Прочитај повеќе