Познатиот македонски бизнисимен во Италија, Мунир Шемши, по повод Курбан Бајрам, обезбеди 1.500 хуманитарни пакети со прехранбени производи

Македонскиот иселеник Мунир Шемши, кој веќе три децении со своето семејство живее и работи во областа Венето, во северниот дел

Прочитај повеќе