Нема криза: Царина вработува над 60 лица

Царинската управа отвори огласи за повеќе од 60 вработувања на државни службеници на неколку работни позиции. Предвидени се девет работни

Прочитај повеќе

Компаниите ќе бидат ослободени од царинските давачки за една година

Компаниите ќе бидат ослободени од царинските давачки за една година кои во 2019 година изнесуваа 162,4 милиони евра со цел

Прочитај повеќе