Бесими – Кутиров: Успесите во работата не се случајни, туку се резултат на тимската работа

Министерот за финансии Фатмир Бесими и директорката на Царинската управа Славица Кутиров на денешниот состанок разговарале за активностите поврзани со

Прочитај повеќе

Царинската управа вработува 16 службеници

Министерството за финансии објави оглас за вработување во Царинската управа. Се бараат 16 виши царинарници за вработување во испостава Скопје

Прочитај повеќе

Нов државен оглас: Царинска управа ќе има 119 нови вработувања

Царинската управа бара вработени на определено време за повеќе позиции, а нивното образложение е дека постои зголемен обем на работа. Од

Прочитај повеќе