- Advertisement -

archiveцаринска

ЕкономијаМакедонија

Царинската управа го поддржува одржувањето на економската активност и поддршка на извозот

„Царинската управа заедно со сите органи и Министерства во Владата на Република Северна Македонија, прават исклучителни напори за одржување на...