Целодневна настава има само на хартија – СОНК бара нови вработувања

Со оглед на тоа што според протоколите не смее да се мешаат деца од различни одделенија, од СОНК сметаат дека

Прочитај повеќе

Нема решение за целодневна настава, децата во училиште од 2 до 4 часа

Училиштата почнаа да испраќаат распореди за настава со физичко присуство од 1 октомври. Она што е воочливо е дека часовите

Прочитај повеќе

Деца.мк: Писмо од родители: Не укинувајте ја целодневната настава во 5. одделение во „Димитар Миладинов“ во Општина Центар

Родители на ученици што учат во ООУ „Димитар Миладинов“ во Општина Центар реагираат на одлуката за укинување на целодневна настава

Прочитај повеќе