Плата од 28.800 денари: Цементарница УСЈЕ ВРАБОТУВА повеќе кандидати!

Цементарница Усје бара кандидатите за работната позиција Оператори во Погон за производство. За да дознаете повеќе за огласот кликнете тука

Прочитај повеќе