Плата од 26.800 до 36.700 денари – Цементарница Усје ВРАБОТУВА на повеќе позиции

Цементарница УСЈЕ АД Скопје е производител на цемент и на други градежни материјали. Како членка на Групацијата ТИТАН, работи според најдобрите

Прочитај повеќе

Емисиите од работата на Цементарница УСЈЕ се под граничните вредности

Емисиите од работата на Цементарница УСЈЕ постојано се под граничните вредности определени со Закон. Од 2007 година, емисиите на Цементарница

Прочитај повеќе

УСЈЕ: Невистини и паушални тврдења се неодговорни и ја доведуваат во заблуда јавноста

Цемантарница УСЈЕ е отворена компанија и, како и досега, и денес ги отворивме вратите и ги поканивме граѓаните кои дојдоа

Прочитај повеќе

Што се гори во Цементарница: Со каков отров се трујат скопјани?

Oсвен екстремно загадениот воздух кои Скопјани го дишат, дополнитен извор на труење се печките во Цементара, пишува Курир. Порталот тврди

Прочитај повеќе