- Advertisement -

archiveцени

ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

Недостигот на квалификувана работна сила влијае на поскапувањето на становите

Во вториот и третиот квартал од тековната година повторно е забележан значителен и континуиран пораст на цените на станбениот простор,...
1 2 3 8
Page 1 of 8