Колку чинат услугите за безбедност и здравје при работа? (Видео)

Во новата епизода на „Понеделнички кафе муабет“, Претседателот на Македонското здружение за заштита при работа – МЗЗПР, М-р Милан Петковски

Прочитај повеќе