Агенцијата за цивилно воздухопловство вработува – плата: 83,200 денари

Агенцијата за цивилно воздухопловство објави оглас за вработување на еден државен службеник – советник/ инспектор за воздухопловно – спортски дејности

Прочитај повеќе