ШИЛЕГОВ: ВЛОЖУВАМЕ ВО ЈАВНИТЕ ПРЕТПРИЈАТИЈА ЗА ДА ГИ ПОДОБРИМЕ УСЛУГИТЕ КОН ГРАЃАНИТЕ

Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ од денеска на располагање има 5 нови специјализирани возила со кои ќе се подобри работењето

Прочитај повеќе