Марш на црвените чадори во Скопје, одбележан 15 годишен јубилеј

Сексуалните работници денеска во Скопје одржаа „Марш на црвените чадори“ по повод одбележувањето на 17-ти декември – Меѓународниот ден за

Прочитај повеќе