Црногорците се жалат за лошата сезона: Србите веќе не се патлиџан туристи, туку паштета

Црногорските туристички работници се жалат на лошата сезона.Тие ги обвинуваат српските туристи кои се најбројни дека слабо трошат пари, се

Прочитај повеќе