Богатството на Марк Цукерберг порасна на 100 милијарди долари

Акциите на „Фејсбук“ скокнаа откако компанијата започна нова услуга за кратки видео клипови. Богатството на основачот на Фејсбук, Марк Закерберг,

Прочитај повеќе