Од клиниката на Жан Митрев со Чадиковски си заминуваат и другите десеттмина

По пет месеци, детскиот кардиохирург Владимир Чадиковски поднесе оставка во болницата на Жан Митрев. Чадиковски ја потврди информацијата, посочувајќи дека

Прочитај повеќе