Девет енергетски компании поминаа во постапката за Чебрен, Заев верува во успешноста на тендерот

Девет најголеми енергетски компании поминаа во постапката за ХЕ Чебрен, меѓу кои француската, шпанската, грчката, италијанските, австриските, две големи турски

Прочитај повеќе