Димитриевски: Куманово продолжува да биде препознатливо како град производител на чевли и текстил

Независниот кандидат за градоначалник од граѓанската иницијатива „За наше Куманово“ Максим Димитриевски, денеска беше во посета на компанијата Филип Фрос

Прочитај повеќе