ЧЕВЛАРИТЕ БЕЗ РАБОТА: Старите нарачки привршуваат, за нов абер нема

Сѐ помалку работа има за чевларите. Чевларските фирми од Куманово ги привршуваат нарачките за странските партнери, а дали ќе има

Прочитај повеќе