КСС: ЧЕСТИТКА ЗА 1 МАЈ – МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА ТРУДОТ!

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија сака да им го честита 1ви Мај, меѓународниот ден на трудот на сите работници!

Прочитај повеќе

Азески со честитка до ново избраниот претседател на Сојузот на стопански комори, Трајан Ангелкоски

Претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија, Бранко Азески, упати честитка до ново избраниот претседател на Сојузот на стопански комори,

Прочитај повеќе

Честитка на СПМ по повод 11 Октомври – “Денот на народното востание”

Синдикат на Полиција во Македонија по повод 11 Октомври – “Денот на народното востание”, упатува  честитка до своите членови, вработените

Прочитај повеќе