Четвртиот пакет мерки обезбедува сериозна поддршка за спас на работни места

Прес-конференција, Фаница Николовска, пратеничка на СДСМ Почитувани, Од почетокот на коронакризата, Владата предводена од СДСМ преку навремени и ефикасни мерки

Прочитај повеќе