Медиумите опфатени со четвртиот сет мерки, се бара решение за трајна финансиска одржливост

Премиерот Зоран Заев денеска изјави дека новинарите, медиумите и медиумските работници се опфатени со четвртиот сет мерки за справување со економските последици од корона-кризата, но најави дека има планови во соработка со експерти од Европската делегација

Прочитај повеќе

Проверете дали ве има на списокот: Објавена листата на граѓани кои кои ќе добијат помош со четвриот сет мерки

Владата на вчерашната седница донесе одлука за четвртиот сет мерки, со кои доделува помош на граѓаните. „Владата им излезе во

Прочитај повеќе