ВМРО-ДПМНЕ: Секое четиричлено семејство од 2021 ќе должи по 16 илјади евра

Почнувајќи од годинава па натаму, секое четиричлено семејство во државава ќе должи по 16.000 евра, пресмета опозициската ВМРО-ДПМНЕ, која ја

Прочитај повеќе