3 месеци живеел на аеродром бидејќи му било страв да се врати дома поради Корона вирусот

Еден човек од Калифорнија 3 месеци живеел на аеродром во Чикаго бидејќи се плашел да оди дома поради Корона вирусот. На

Прочитај повеќе