(Видео) Заев возеше чистач на улици, ама заборави да ја пушти метлата

Премиерот Зоран Заев денеска прв го испроба македонското хидрогенско возило за чистење улици и јавни површини на компанијата „Брако“. Камерата

Прочитај повеќе