- Advertisement -

archiveчистење

ЗанимливостиМагазин

Кој живее од пишување денес? Писателка бара работа како чистачка

Писателката Драгослава Барзут објави оглас во кој нуди услуги за чистење станови, со цел да овозможи комплетирање на нејзината книга....