Три лица нападнале вработен во ЈП „Чистота и Зеленило“ – Куманово

Три лица физички нападнале вработен во кумановското претпријатие „Чистота и Зеленило“, соопшти денеска СВР Куманово. Насилството во полицијата го пријавил

Прочитај повеќе