Научниците го пронашле местото со најчист воздух на Земјата

Научниците веруваат дека го идентификувале најчистиот воздух во светот, без честички предизвикани од човечка активност. Местото каде што е најден

Прочитај повеќе

ЗЕМЈА КОЈА Е РАЈ ЗА РАБОТНИЦИ: Можеш да дојдеш 3 часа порано на работа, а можеш да работиш и од викендица

За да ја зголемат ефикасноста и да ја поттикнат креативноста на вработените, се повеќе мeнаџери, посебно во подрачјето на информатички

Прочитај повеќе