- Advertisement -

archiveчленови

МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

КСС: Работниците во ФОД Новаци се принудени рачно да пренесуваат материјал до тежина од 1,500 кг

Соопштението на Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија - КСС ви го приложуваме интегрално: На ден 15.11.2019 година Конфедерацијата на...
МакедонијаСиндикат

СОНК: Синдикалните непријатели на СОНК се исплашени од искрената заложба за подигнување на социјалниот статус на вработените во образованието

Самостојниот синдикат за образование, наука и култура – СОНК испрати отворено писмо до Претседателите на регионалните одбори и сите членови...
МакедонијаПравдаСиндикат

Работилница: Безбедност и здравје при работа и како да се справиме со повредите на работното место?

„Подобрување на вклученоста и влијанието на граѓанското општество во јавните политики за безбедност и здравје при работа и при донесувањето...
Правда

Царовска: Солидарноста и еднаквоста се темелите на ЕУ, ја повикувам Унијата да продолжи да ја продлабочува соработката во социјалната политика со регионот

Социо-економската перспектива на Северна Македонија и регионот беа тема на денешната Национална конференција „Никој не е изоставен во процесот на...
МакедонијаПравдаСиндикат

Спасовски: Ќе го следиме зголемувањето на пензиите согласно измените во законот за ПИОМ

Заложбите, целите и задачите поради кои е формиран Пензионерскиот синдикат при Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија е подигнувањето и...
1 2
Page 1 of 2