Во тек е најголемиот психолошки експеримент во историјата на човештвото

Во тек е најголемиот психолошки експеримент, тврдат психолозите. Пандемијата на коронавирусот, карантините, мерките за изолација и самоизолација погодија милијарди луѓе

Прочитај повеќе