Земјоделците уште „висат“ по шалтери, примената на дигитализацијата во почетна фаза

Возраста, навиките, менталитетот, немањето доволно познавања, отпорот кон промени и учење нешто ново, стравот да не се направи грешка –

Прочитај повеќе

Шалтерите во дирекцијата на „Водовод“ со ново работно време

Шалтерите за наплата на сметки во Дирекцијата на ЈП Водовод и канализација – Скопје ќе работат со ново работно време

Прочитај повеќе