- Advertisement -

archiveшалтерски

ЕкономијаМакедонија

Македонска пошта вработува нови 80 лица – бројот на поплаки годишно достигнува до 1.500

Македонска пошта вработува 80 лица на неопределено. Претпријатието преку оглас бара преведувачи, шалтерски работници економисти, правници. Во зависност од позицијата...