Келнери, шанкери, готвачи МАСОВНО ЗАМИНУВААТ ВО ХРВАТСКА, во Македонија ќе нема кој да работи

Работниците од Македонија од угостителскиот сектор масовно заминуваат во Хрватска на работа за летната сезона, во период кога македонските угостители

Прочитај повеќе