Средба на министерката Шахпаска со претставници на Центарот за управување со промени (ЦУП)

Министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска оствари работна средба со претставници на Центарот за управување со промени (ЦУП),

Прочитај повеќе