Заев: Ако сакаме швајцарски плати, треба да работиме многу повеќе и ефикасно

Предлог решението кое предвидува скратено работно време на јавната администрација во петок, е ставено на ЕНЕР. Допрва ќе се отвора дискусија

Прочитај повеќе