- Advertisement -

archiveшивачки

МакедонијаСиндикат

ОСТАНУВААТ ПРАЗНИ КОНФЕКЦИИ: Фирмите бараат текстилци

Според податоците на Агенцијата за вработување, за шивач на текстил има 232 слободни работни места во Македонија, и уште 193...