archiveШпанија

ПравдаСветот на работникот

Шпанија планира да ги врати работниците на работа и покрај опасноста од ширењето на корона вируост

Шпанската влада ја одбрани одлуката за дозволување на некои од несесенцијалните работници да се вратат на нивните работни места во...
СветСветот на работникотСиндикат

Мадрид забранил трајно отпуштање на работници – синдикатите стравуваат за работниците

Шпанската Влада уште во петокот им забранила на работодавачите трајни отпуштања на работниците додека трае вонредната состојба поради корона вирусот,...
1 2 3
Page 1 of 3