archiveШпански

ЕкономијаЗанимливостиСвет

Шпанија планира да го ограничи рекламирањето на кладилниците и коцкарниците

Шпанскиот министер за потрошувачка Алберто Гарзон го претстави планот за престанок на рекламирањето на кладилниците и коцкарниците, со што Владата...