archiveШпанци

Правда

Илјадници Шпанци протестираа поради малата казна за силувачите на 14-годишно девојче

Илјадници Шпанци синоќа протестираа ширум земјата барајќи измена на кривичниот закон, поради малата казна за силувачите на 14-годишно девојче. Протестите...