archiveшпионажа

ПравдаСветот на работникот

„Ербас“ отпушти 16 луѓе поради индустриска шпионажа

„Ербас“ отпушти 16 вработени без најава во врска со истрагата за шпионирање германските воени програми, јавуваат медиумите во Минхен. Обвинителството...