archiveШтип

МакедонијаПравдаСветот на работникот

Административка од Штип добила отказ поради држење на партиска прес – конефернција додека била на боледување

Вчера поранешна директорка на Дом на млади во Штип која била вработена во штипската администрација била отпуштена од работа, поради...
МакедонијаПравдаСветот на работникот

Штипската полиција изврши контрола на 35 автобуси, кои превезуваат работници

Полициски службеници од СВР-Штип денеска на терен извршиле контрола на 35 автобуси, кои превезуваат работници до штипските фабрики. Контролите покажале...
МакедонијаПравдаСветот на работникот

Пет здравствени работници од штипската Клиничка болница се активни случаи на коронавирусот

Медицинска сестра од штипската Клиничка болница, која работела на друго одделение, а била на помош на своите колешки на Инфективното...
1 2 3 4
Page 1 of 4