- Advertisement -

archiveшумска

МакедонијаСиндикат

НСП побара зголемување на платите и признавање на репрезентативноста

Пред нас е историски момент. За прв пат полицијата, шумската полиција, затворската полиција и судската полиција, искажува ваков вид на...