Денес почина Ѓорѓе Балашевиќ

Српските медиуми јавуваат дека починал Ѓорѓе Балашевиќ, кантавтор и миленик на публиката од поранешните југословенски простори. Потсетуваме дека тој десет

Прочитај повеќе