archiveѓубретари

СветСветот на работникотСиндикат

Атина: Ѓубре по улиците, комуналните работници се во штрајк

Вработените во градските претпријатија на Атина вчера започнале низа на штрајкови кои помеѓу останатото довеле до таложење на голема количина...