Што се гори во Цементарница: Со каков отров се трујат скопјани?

Oсвен екстремно загадениот воздух кои Скопјани го дишат, дополнитен извор на труење се печките во Цементара, пишува Курир. Порталот тврди

Прочитај повеќе