ЛЕВИЦА: ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА РАБОТНИОТ СТАЖ НА СУДИИТЕ И ЈАВНИТЕ ОБВИНИТЕЛИ

Во тек е предлог за измени на Законот за работни односи во скратена постапка со европско знаменце само за судиите

Прочитај повеќе