Продолжен рокот за аплицирање на јавните повици за туристичко – угостителскиот сектор до 4 декември

Министерството за економија ги известува заинтересираните апликанти дека рокот за аплицирање за објавените јавни повици од Четвртиот пакет економски мерки

Прочитај повеќе