archiveјавни

ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Ампева: Работниците се пак оштетената страна, УЈП да реагира за исплата на плата од 8000, 9000 денари

Кристина Ампева, од здружението Гласен текстилец, вчера во Отворено студио на ТВ 24 посочи дека Управата за јавни приходи мора...
ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

До 7-ми јуни, трае аплицирањето за финансиска поддршка за исплата на плата за месец мај 2020 година

Од вчера, 01.06.2020 до 07.06.2020 година, работодавачите може да поднесуваат Барања за финансиска поддршка за исплата на плата за месец...
1 2 3 7
Page 1 of 7